意大利Bagnoli Futura大楼

设计师: Silvio d’Ascia Architecture

该项目是由Silvio d’Ascia Architecture设计的,位于一个废弃的钢铁厂,该工厂在第二次世界大战后创建,有助于意大利南部梅索兹阿诺地区的重建。工厂关闭后,决定该站点应保留“重建”的概念。该项目旨在重建前工业区整体。因此,它的大部分功能拥抱地面,形成一个巨大的露天公共空间。玻璃幕墙结构就像未来主义的船只从基础上耸立起来。The project is made by Silvio d Ascia Architecture design, is located in an abandoned steel plant, was founded in the second world war, contribute to the reconstruction of the mezzogiorno in the south of Italy. Factories closed, decided the site should retain the concept of “reconstruction”. The project aims to rebuild former industrial area as a whole. Therefore, hugging the ground most of its function, forming a huge outdoor public space. Glass curtain wall structure like a futuristic ships based on from the stands up.意大利Bagnoli Futura大楼 (1) 继续阅读 »

智利犹太教堂和社区中心

该项目是由JBA Gabriel Bendersky 与 Richard von Moltke联合设计的 智利犹太教礼堂位于南市区的圣地亚哥犹太社区,已有50年历史 然而该教堂要迁移到城市东边,以容纳更大型的社区文化活动,而不仅仅是宗教活动 该项目不仅提供多样而混合的功能服务,还提供富有象征主义的长廊和整体空间体验。

The project is made up of JBA Gabriel Bendersky with Richard von Moltke Chile Judaism auditorium for the integrated design of a jewish community in nanshi district of San Diego, has 50 years of history The church to move to the city east, however, in order to accommodate larger community culture activity, not just the religious activities This project not only provides various and the function of the mixed service, also provide rich symbolism and the overall spatial experience the long corridor.

20140812002202[1] 继续阅读 »

智利蒙特港Chinquihue体育场

该项目是由Cristian Fernandez Arquitectos设计的Chinquihue体育馆 体育场有四大特色 一 项目采用了快速 低廉而有吸引力的建造方式,在工期内按时完成;二 该项目彰显了体育馆的建筑形象,同时创建了蒙特港的形象;三,建筑满足秩序清晰 程序及功能等要求 四,该项目创建了一个新城市形象。

The project is made up of Cristian Fernandez Arquitectos design Chinquihue gymnasium stadium has four major characteristics A project using the low quickly and attractive way of construction, within the time limit for a project completed on time. The second The project demonstrates the stadium building image, at the same time, created the monte port of the image; Three, the building satisfies the requirement of order clear procedures and functions Four, the project creates a new image of the city.20140610000901[1] 继续阅读 »

智利迭戈波塔利斯大学商贸学院

这是由Rodrigo Duque Motta, Rafael Hevia和Gabriela Manzi联合设计的,迭戈波塔利斯大学经济商贸学院位于圣克里斯托瓦尔山脚,可俯瞰Huechuraba山谷风景 学校旨在建立自己的学术发展和职业现实之间强有力的联系,因为它是在一个城市中重要的商业中心 考虑到大部分办公建筑都采用玻璃,缺乏明显特性与设计逻辑,因此建筑师想建立与之相反的建筑,建立一个具有重量感的建筑,永恒而坚固,与学校的形象一脉相承 建筑的密度,能长久使用的混凝土,覆盖着葡萄藤 反映季节变化的墙壁,常年开放的公园和石造广场,共同营造一个永恒而坚固的空间.

By Rodrigo Duque Motta, Rafael Hevia and home to the integrated design of Manzi, diego wave tallis university economic trade institute in SAN cristobal hill, overlooking Huechuraba valley landscape school aims to set up their own academic development and professional strong links between reality, because it is in an important commercial center in the city Considering that most of the office building USES glass, the lack of obvious features and design logic, so the architect to build the opposite building, build a building with weight, lasting and strong, and the image of school building density, concrete can be used for a long time, covered with vines reflect the seasonal variation of the walls,Perennial open park and stone square, solid and jointly build a permanent space.20140610000601[1] 继续阅读 »